• -20%

Wilson Blade 98 16X19 V8.0

Wilson
WR078711

Kód : WR078711

Raketa je BEZ VÝPLETU, nabízíme vypletení elektronickým vyplétacím strojem PACIFIC.

CHCI VYBRAT VÝPLET RAKETY

5 752 Kč
S DPH
7 190 Kč Sleva 20%
Grip: 3
Počet
Skladem

Tenisová raketa Wilson Blade 98 v8.0 pro pokročilé až zkušené závodní hráč nabízí vynikající citrazanci a přesnost díky nové technologii FortyFive. Raketa oslní kombinací flexibility a stability, kterou oceníte při aktivní až agresivní hře jak od základní čáry, tak na síti. Technologie DirectConnect zlepšuje torzní tuhost rámu a přidává více citu do držadla. Nový design v zeleno-měďené barvě nadchne změnou odstínu v závislosti na natočení vůči světlu.

Osmička z mědi

Od barevného a veselého designu 7. generace raket Blade se Wilson posunul k něčemu naprosto odlišnému. Nové rakety Blade v8 jsou jako první měděné zbraně z dob pozdní doby kamenné (eneolitu). Jsou tajemné, smyslné a odvážné. Jsou ostré jako čepel - prostě Blade!

Propojení s míčkem

Patentem chráněná technologie FortyFive° zvyšuje flexibilitu a stabilitu rámu k vytvoření propojenějšího dojmu při kontaktu s míčkem. Technologie podporuje moderní vedení švihu u závodních hráčů, který se provádí ve vertikálním směru.

Citlivější držadlo

Karbonová koncovka držadla DirectConnect se napojuje přímo na čepičku, která držadlo uzavírá.Tím bylo dosaženo lepšího citu a torzní stability rámu.

Lepší horní úchop

Horní část držadla u krčku Top Grip Taper byla nově navržena tak, aby lépe splňovala požadavky pro hráče s obouručným bekhendem.

Parametry:

  • Menší hlava rakety o velikosti 632 cm2 (98 palců) pro přesnější hru
  • Standardní délka rakety 686 mm (27 palců) pro dospělé
  • Hmotnost 305 g (bez výpletu) potěší pokročilé a výkonnostní hráče svojí ovladatelností
  • Vyvážení 32 mm (bez výpletu) pro optimální kontrolu
  • Braided Graphite + Basalt rám nabízí výborný poměr mezi tuhostí a pružností
  • Vzor strun 16x19

Menší vibrace a lepší cit

Spletený a speciálně propletený grafit Braided Graphite v konstrukci rakety snižuje přenos vibrací a zlepšuje cit pro míček.

Wilson Parallel Drilling

Technologie Parallel Drilling přináší více komfortu, zvětšuje sweet spot a zlepšuje celkový cit. Jedná se o vyvrtávání tzv. průchodek (dírek, kudy se protahuje výplet) jinak než v pravém úhlu jako tomu bylo doposud, ale ve stejné symetrii a úhlech po celé délce rámu.

Wilson
WR078711
2 ks

Parametry

Výplet:
Ne
Vyvážení:
320 mm
Velikost hlavy:
632 cm2
Hmotnost:
305 g
Délka:
686 mm
Vzor výplety:
16 x 19

Specifické reference

ean13
097512538121