• -30%

Hokejka Warrior Covert QRE 4 JR

Warrior
QRE4JR

Kompozitová hokejka Warrior Covert QRE4 Grip Junior je vhodná pro nenáročné juniorské hokejisty.

2 182 Kč
S DPH
3 116 Kč Sleva 30%
Zahnutí: W03
Strana: R
Flex: 50
Varianta: Junior
Počet
Skladem

Kompozitová hokejka Warrior Covert QRE4 Grip Junior s kvalitní jednodílnou konstrukcí a lepším vyvážením je vhodná pro nenáročné juniorské hráče s výškou zhruba mezi 140 a 150 cm. Hůl je kompaktní a poměrně lehká. Díky svému atraktivnímu designu je snadno navíc rozpoznatelná od konkurence.

Rychlá střela po krátkém nápřahu

Než si brankář všimne, že se chystáte vystřelit, bude už lovit puk ze své klece. Technologie Edge Quick Release totiž přináší prohnutí hole ve spodní části hokejky a umožňuje tak prudkou střelu i při krátkém nápřahu. Ideální je tak hlavně pro hráče preferující rychlé střely zápěstím.

Snadnější a rychlejší střelba

Díky technologii Warrior Edge Quick Release bude střelba zápěstím snadnější a rychlejší, než kdykoliv předtím. Stanete se tak postrachem každého gólmana.

Nová geometrie hokejky

Díky jedinečné geometrii hokejky Warrior Edge Taper bude vaše hokejka stabilnější, reakce rychlejší a celkově budete silnější na puku.

Lehká a odolná

Díky použití karbonových vláken Minimus Carbon 600 je hokejka lehká a má slušné herní vlastnosti. Dobře reaguje na vaše pohyby, má skvělou rovnováhu a je odolná proti poškození.

Vysoký cit a kontrola

Soupeřova obrana bude mít nadlidský úkol, a to obrat vás o puk. Věřte, že si s kotoučem budete rozumět jako nikdy. Technologie True 1 Phantom Feel zajišťuje zvýšený pocit a kontrolu nad pukem. Jedná se o nejlehčí a nejsilnější technologii z třídy True 1 od značky Warrior.

Warrior
QRE4JR
3 ks

Specifické reference

ean13
647742011477